Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jů a hele

1. 3. 2008 0:41
Hele

vandasi, jdi si psat, na altermedia a narodoni hnus a neotravuj v tomto nedemokratickem a zavislem prostoru jo? (Y)Rv;-€[>-]

0 0
možnosti

Jiří

29. 2. 2008 16:21
Horší jsou ti, co takováto faux pax zveličují

Bursík pochybil - ale omluvil se. Skutečná sprostota je to ždímání kapitálu a medializace téhle "kauzy", či spíš nafouknuté bubliny.

Sprosté to je od zubové. Vyřídila si to nejdřív s Bursíkem? A ve své partaji? Proč hned celému národu? To jsou jeden tým? Slušnačka, co potápí svého předsedu.

Zveřejnit soukr. mail je nechutné, vč. důvěrností vůči paní Jaques. A tupci, co pak přetřásají důvěrné oslovení "katuško", to jsou nejen debilové a primitivové, ale zřejmě nějací masturbantni, před kterými by každá žena utekla.

Naopak se mi líbí, kdy je muž vůči partnerce něžný a není hrubý. Hrubost je takové důvěrnosti mediálně propírat či to zveřejnovat. Chtěli svůj vztah utajit, tak bych to respektoval.

0 0
možnosti

Jiří

29. 2. 2008 16:14
Bursíka sice moc nemusím ale moralizování

od komunisty taky ne. Co je to ta dělnická strana? Komunistická strana, které má alternativní název.

Autor licoměrně si stěžuje na vulgárnost. Bursík se dopustil určitého trapasu, ale jak se vyjádřil on, tak se vyjadřuje 95% obyvatel ČR. Někteří ne jen v soukromí. Výraz kráva je urážlivý, skutečný jazyk dlaždiče je peprnější.

A hlavně, Bursík to neříkal té Zubové, pouze špatně poslal mail. Skutečně sprosté je je soukromý mail - který omylem dostanu - zveřejnit. Já neotvírám omylem doručené dopisy, když vidím jiného adresáta. Případně nečetl bych dál, když vidím jiné oslovení. Skutečně sprostá je Zubová - typicky podrazácké chování - v tomto, ale nejen v tomto. Špinavé prádlo se pere doma. Jak takoví bolševici dbali na to, aby na Západ nic neuniklo, co dělají zde doma. Jenže pravidlo mlčení platí pro rodinu - nebo společnost, kde jsem dobrovolně. Nevztahuje se na vězně, či utiskované, ti měli právo si stěžovat ven.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 290x
Předseda mimoparlamentní Dělnické strany

Seznam rubrik